uiui

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 23:16

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Kun tunne puskee läpi sydämen,
uskaliaisuus antaa vaiston kantaa

Kohti uusia tuulia

Pilkistäen pilvenreunaman alta,
aurinko suunnan ojentaa
Päivä näyttää kirkkaammalta,
kevään merkit todentaa

Voi elämän kevät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:D indeed.
tää on jotenkin hauska, jeijei.

Ihana runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot