mmmmmau

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 23:16

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

On aika sulkea silmät,
on aika unohtaa
Polku yhteinen jota kanssasi punotaan
Kai katkeaa, eksytään eri raiteille,
miksi näin tapahtuu juuri meille?
Kaipauksen valtavan, huudon seasta kyynelten
vaipuen kaipaavaan katseeseen
sekaan yksinäisyyden
laiturilta katselen, koitan unohtaa
tahtoo vain muistot satuttaa,
sanottu jotain joka aina kaduttaa
pum.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot