ikävä

Runoilija vaeltaja nalle

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

näe koe tunne
 

varjommekin
sulautuu kyyneliin

jotka
kietotuu
varjojen halukseen

varjojen halaus

kertoo ikävästä,
sekä kaipuusta
läheisyyden

kaksin olemme
tässä hetkessä

halaa ja lähelle ota,
kun vielä
täällä olen

lähelläsi ja sielut
sylikkäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunista ja lämmintä alusta loppuun asti.

 

Käyttäjän kaikki runot