tänä iltana

Runoilija vaeltaja nalle

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

näe koe tunne
 

"tänä iltana
tuuli nimeäsi soi

tänä yönä taivaaseen
ja aamuksi takasin

hukun aikaan
juoksevan tiimalasin hiekan

häviän katseesi
alla

hymysi
sieluusi uimaan pyytää

tulen takasin
hymjen maailmaan

lähelläsi ja sielut
sylikkäin

tänä iltana
tuuli nimeäsi soi

sinä hymyilit
sanoillasi hellästi
kosketit

sydämeni
se tuntee sittenkin

tanssiaskelin
rakkautesi
minut
pukee ja riisuu

Kun suutelet minua
sanot viimeisen sanan"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oioioioi miten kaunis!

runossa pehmeää kaihoa.

Romantiikan tulvaa runosi täynnä,
ihana

hyvää syntymäpäivää

Romantiikan tulvaa runosi täynnä,
ihana

hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot