suudelma

Runoilija vaeltaja nalle

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

näe koe tunne
 

lausun hiljaa
kuin rukouksen että tuuli voiman
antaisi iltaa ja päiviin

puhaltakoon hellän hyvyyden tuuli
ja antakoon siipiin voimaa

tähtivyössä pohjoisen yön
lentää pohjoisen tuulissa
kaunis perhonen

tuo kauneutta ja lämpöä
auringon siipien mukana

sielukkuus ja tunteikkuus
sulattaa jo jään
tunteiden

olet auringonpaiste
uuden aamun joka kimmeltää aamukasteena raikkaana

kävelet kohti

en uskalla silmiä sulkea
ettei jäisi hetkeäkään näkemättä

tulet ja halaat
suutelet hitaasti

Kauneutta on
välittää toisen sielusta

suljen silmät
että ei katoa
hetki tämä

Minä uskallan
olla se ihminen

kuka sinua rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot