Nimetön

Runoilija Lovestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et taida ymmärtää
kuinka mua sattuu
sun käytökses ja kaikki muu
ei, et ymmärrä lainkaan
yritän selittää
et silti ymmärrä
satutat aina vaan
uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuullostaa niin tutulta..
Hyvin olet tiivistänyt tuntemukset :)

 

Käyttäjän kaikki runot