Sinun rakkautesi

Runoilija Lovestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun rakkautesi tahdon,
sinun rakkautesi on hellä,
sinun rakkautesi ei vahingoita.
Kanssas sun on hyvä olla.
Rakkautesi tekee minusta kokonaisen,
ilman sitä en mitään olis.
Oot aina mun sydämessäni,
vaikka mitä tapahtuis.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tekstiä. kolme ekaa riviä kertoo paljon. Loppujen lukemista hiukan häiritsee kirjoitusmuodonvaihtuminen, mutta eipä sekään pahasti häiritse.

 

Käyttäjän kaikki runot