Terve, oi toive!

Runoilija Titanica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2009
Viimeksi paikalla: 21.10.2022 15:51

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.10.1981
Facebook:

Olen puolierakko taiteilijatyyppi, yksinajatteleva surusielu.
 
Oisko ihminen
Yksi hyväntahtoinen
Joka tämän
Heikon käden omaksi ottais
Kulkis rinnalla
Ei edessä
Ei takana

 
Joka näyttäis
Että olen hyvä ja riittävä
Rakastettava tarvevajeinen
Tunnelukkoinen ihmisparka
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kuvattu kaipuuta
toisen luo
sanotaan että jokaisell on omansa
joten, malttia, malttia
Kyllä varmasti vielä joskus joku löytyy, niin ainakin toivon <3
 

Käyttäjän kaikki runot