Hauras huntu

Runoilija Titanica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2009
Viimeksi paikalla: 21.10.2022 15:51

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.10.1981
Facebook:

Olen puolierakko taiteilijatyyppi, yksinajatteleva surusielu.
 
Teoilla tehdään rakkautta
 
Mutta yksikin sana voi riittää tuhoon
 
Rakkaus on hauras huntu morsiamen päässä
 
Kaunis, kevyt ja puhdas

Joka hetkessä haihtuu savuna ilmaan

Rakkaus on harvinainen 

Taito joka ei takomalla häviä

Niin harvalla on erityistaidot rakkauteen

Tyhmät alkeelliset ihmiset rimpuilee

 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeaan rakkauteen ei tarvitakaan mitään erityisiä taitoja <3 
 

Käyttäjän kaikki runot