Sinä

Runoilija Unia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.5.2020 20:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet monta vuotta mun rinnalla,
olet salasana mun koneella.

Olet hirveä CD mun autossa,
olet pariton sukka mun kaapissa.

Olet tupakinsavu huoneessa,
olet kaapinovi avoinna.

Olet hana jätetty kylmälle,
olet nukahtanut sohvalle.

Olet lamppu, jota ei vaihdettu,
olet peili jota ei naulattu.

Olet tärkein ja kaikessa lähellä,
pelkään, että pois haluat kävellä.

Sulla alkoi jo uusi elämä,
toivon, että mua silti ei jätetä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Unia Huominen 10.2.2015 0 Runo
Unia Nimetön 4.11.2013 0 Runo
Unia Ala 16.2.2013 0 Runo
Unia Metsä 3.4.2011 2 Runo
Unia Pieni ja hauras elämä 23.2.2011 0 Runo
Unia Tähdissä 22.2.2011 4 Runo
Unia Sinä 8.2.2011 0 Runo
Unia Valkoinen kevät 8.2.2011 6 Runo
Unia Läheisyys 18.12.2008 4 Runo
Unia Kantapään kautta 23.11.2008 0 Runo