Nykyihmisen valitusvirsi

Runoilija Aryela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2016 23:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ja kuoleman varjoisalla välillä en halua enkä voi perustella itseäni enkä paljastaa sisimpääni
 

Tutkijat ovat todenneet
että yhdenksänkymmentäyhdeksän prosenttia atomeista on pelkkää tyhjää
sepä selittääkin
miksi sisällänikin on pimeää
mikään ei kuitenkaan ole vialla
mutta mikään ei merkitse mitään

Minulla on lähes kaikkea mitä voisi toivoa
mutta ei toivoa

Avain parempaan on käteni ulottuvilla
mutta pitäisi liikehtiä
elehtiä
murtaa kivinen kuorensa ja tavoitella elämää

olen pelkuri ja pelkään muutosta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot