Minuus

Runoilija Aryela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2016 23:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ja kuoleman varjoisalla välillä en halua enkä voi perustella itseäni enkä paljastaa sisimpääni
 

Minua ei ole olemassakaan
Ääneni kaiku kuuluu vain minulle
Askelteni jäljet katoavat lumesta

Olen veteen piirretty viiva

En voi sanoa sanaakaan
Elän vain hiljaisuudelle
Silmieni syvät peilit eivät heijasta

Näkymätön ja silti piilossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot