Aamu

Runoilija Vihkopinonpinnari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2008
Viimeksi paikalla: 3.7.2016 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pessimisti ei pety mutta suuttuu kuitenkin.
 

Laventelisaippuaa ja vettä solisevaa
Appelsiinikakkua ja kahvia niin mustaa
Raikas ilma ikkunasta, ulkona jo sataa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas olo tuli tästä. : )

Miksei menisi vaikka suosikkeihini?

Joo, kyllä on sadellut myös täällä.

Jotenkin tästä tuntee sun aamusi tunnelman,
upeasti kirjoitettu o:
*Kiitos arvostelusta, piristi päivää <3

ihana todella herkullinen maistuva runo

ei niin maanantaita etteikö elämä maistuisi runolta ;)

Ajatuksia herättävä runo!!
Laventeli tuo mieleen kesän kukkaset
Appelsiinikakku etelän lämpimän auringon
ikkunasta puhaltaa kostea kasvattavan sateen tuoksu.
KIITOS!!

 

Käyttäjän kaikki runot