Nimetön

Runoilija sateen varjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa" -Pariisin Kevät Stopped running long ago... and still waiting for the next one.
 

sängyn toiselta puolen kuiskaat

kai itsekin tiedän olevani ohut mustassa valossa.

Jos valoa piirretäänkin vaalealla liidulla

tumman perustan päälle?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.

Vau, ihastuin aivan täysin tähän.
Taiteellinen ilmaisusi vetoaa kovin.
Hurjan kaunista! ♥

Valtavan kaunista, lempeää ja armahtavaa ymmärrystä omaa itseä kohtaan.
Pidän ajattelustasi sekä runoistasi, erityisesti tästä.
Tuo olis hyväksi kaikille oppia.

hieno runokollaasi....

 

Käyttäjän kaikki runot