Joitakin vuosia

Runoilija sateen varjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa" -Pariisin Kevät Stopped running long ago... and still waiting for the next one.
 

Kaiken kaaoksen aikana
joskus muistin katsoa sinuun
Teoriani kaaoksesta oli suppea mutta
keskityin siihen
hajoaminen

Pyörteisiin oli helppoa, syklit tuntuivat pakollisilta
hajoaminen olisi

Liikaa
kosketus on vihlovaa, en jaksa kaikkia käsiä
hajoaminen olisi kai vaihtoehto
painuminen
painiminen
meitä painavien lakien lepo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot