3.22

Runoilija nounna-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisten onni, toisten epäonni.

Ent. Pikku-Ulpu (salasana hävis.)
 

Et tiedä mitä menetät,
on vaan kynä ja paperi...
niille tärkeimmät raapustat,
joista kukaan muu ei saa tietää.

Yksin olet ajatuksinesi,
yksin tulet olemaankin.
Joku joskus tietää kaiken,
hän ymmärtää menneisyyden, tuskasi.

Hän rakastaa sinua.

Juuri sellaisena kuin olet,
hän ei tietää mitä menettää..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nounna- Tuukan muistolle 6.12.2011 0 Runo
nounna- Nimetön 16.2.2011 0 Runo
nounna- Nimetön 17.6.2010 0 Runo
nounna- Nimetön 21.5.2010 0 Runo
nounna- Nimetön 20.5.2010 0 Runo
nounna- 3.22 19.5.2010 0 Runo
nounna- Totuus. 12.5.2010 0 Runo
nounna- Nimetön 17.11.2009 1 Runo
nounna- Nimetön 13.9.2009 1 Runo
nounna- Kesä♥ 3.8.2009 0 Runo