Nimetön

Runoilija nounna-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisten onni, toisten epäonni.

Ent. Pikku-Ulpu (salasana hävis.)
 

Sen nyt ymmärrän,
vain Sinua oikeasti rakastan.
Kenenkään muun vierestä en herätä halua,
ilman Sinua en tahdo olla ainuttakaan aamua.

Katson Sinua kun nukut, silitän hiuksiasi,
haluan tuntea sinut aina lähelläni.

Olet minulle kaikki kaikessa,
ilman Sinua, ei minulla olisi mitään.

Rakastan Sinussa kaikkea,
vaikka en ota selvää minkä väriset silmät Sinulla on.

Olet rakkaani, ystäväni, uninalleni.
Rakastan Sinua ja vain Sinua, nyt ja aina.

Kun vain tietäisit, miten paljon mekitset minulle... ♥

Selite: 
♥T♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nounna- Tuukan muistolle 6.12.2011 0 Runo
nounna- Nimetön 16.2.2011 0 Runo
nounna- Nimetön 17.6.2010 0 Runo
nounna- Nimetön 21.5.2010 0 Runo
nounna- Nimetön 20.5.2010 0 Runo
nounna- 3.22 19.5.2010 0 Runo
nounna- Totuus. 12.5.2010 0 Runo
nounna- Nimetön 17.11.2009 1 Runo
nounna- Nimetön 13.9.2009 1 Runo
nounna- Kesä♥ 3.8.2009 0 Runo