Aurinkoni

Runoilija Angstinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi elämän tuskallisimmista asioista, on katsoa vierestä kun henkilö jota rakastat, rakastaa jotain toista.
 

Rakkaani.. kultaiseni..
Voisin keksiä sinulle satoja hellittelynimiä
Palvon maata jalkojesi alla
Rakastan sinua enemmän kuin osaan ymmärtää
Sinun ajatuksesi niin viisaita ja suuria
Ja minä niiden rinnalla niin pieni
Unelmasi kauniita ja hyväntahtoisia
Helposti voisin unohtua
Mutta sinäkin rakastat
Enkä koskaan ole ollut onnellisempi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot