Söpöläiseni

Runoilija Angstinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi elämän tuskallisimmista asioista, on katsoa vierestä kun henkilö jota rakastat, rakastaa jotain toista.
 

En tiedä kuinka tämän sinulle kertoisin
Kun tuntuu että sanat loppuvat kesken
Ja tekstini kuulostavat liian karheilta
Kertomaan sinun ihanasta hymystäsi
Mutta kai yrityskin lasketaan?
Välitän sinusta, haluan olla kanssasi
Enkä halua ikinä menettää sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot