Jäin sua odottomaan

Runoilija ALI

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Olen 18-vuotias lukiolainen poika Oulusta. Kirjoittelen jonkin verran runoja, jota sitten lisäilen tänne. Laitan aluksi enimmäkseen vanhoja runojani, koska uusia on nykyään hidasta tehdä. Minut voi myös löytää IRC-Galleriasta "Aapokana".
 

En saa kirjoitettua asioita joita sinussa näen
Vihaan sitä tunnetta kun ajattelen sinua,
koska se saa minut muistamaan...
Ne vanhat tunteet herättää ja tekee minut itkemään
En saa unta öisin, vaikka aamulla kaikki on jo toisin
Voisinpa vain kysyä antaisitko anteeksi
Vain siksi, koska jätin sanomatta että sua rakastin

Selite: 
Kirjoitettu: (13.08.12)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot