Mitä, jos en herää

Runoilija ALI

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Olen 18-vuotias lukiolainen poika Oulusta. Kirjoittelen jonkin verran runoja, jota sitten lisäilen tänne. Laitan aluksi enimmäkseen vanhoja runojani, koska uusia on nykyään hidasta tehdä. Minut voi myös löytää IRC-Galleriasta "Aapokana".
 

Olen ajatellut sinua tänään
nähnyt unessa
mutten muista sitä enään
Odotan, että saavut luokseni tänään
sillä huominen on uusi päivä elää
Tässä maassa, kaikki vaan herää
uuteen toivoon ilman minkäänlaista perää
En usko, että jaksan sua enää
odottaa tai vaikerrella edeskään
Mulla on muutakin tekemistä,
kuin katsoo sun perään
Jatkan matkaani etelään
kunnes aamulla jo herään
Mutta mitä, jos en herää
tunnenko pulssin vaikken elä
Olenko kuollut vaikka herään
Toiset toimii tekemällä,
minä opin itkemällä

Selite: 
Kirjoitettu (20.09.2012)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot