En tahdo nähdä sitä taas

Runoilija ALI

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Olen 18-vuotias lukiolainen poika Oulusta. Kirjoittelen jonkin verran runoja, jota sitten lisäilen tänne. Laitan aluksi enimmäkseen vanhoja runojani, koska uusia on nykyään hidasta tehdä. Minut voi myös löytää IRC-Galleriasta "Aapokana".
 

Ajattelen tyhjää
tulevaisuutta
mitä onkaan tuolla
reitin toisella puolella
kuinka pääsen sinne rauhassa
En vain tahdo kuolla
kun on vielä yksi tahto
En välitä muusta, kuin itsestä,
tulevaisuudesta ja kuolemasta
En odota hyvää loppua,
kun en tahdo sen edes jatkuvan
Nyt vain odotan,
odotan päivää kun rohkenen
Ja kerron sulle sanat joita tottelen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lopetus oli huippuhieno!
tässä on toivoa vaikka myös jarruttavia elementtejä,
osuva kuvaus ajatuksista, jotka kulkevat ympyrää, siis

 

Käyttäjän kaikki runot