Vuokra-asunto

Runoilija Näkymätönlapsi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.8.2017 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilotin kaksi hymykuoppaa odottamaan. Kysyt: Mitä ne odottaa? Vastaan: Sinua.
 

Olen vuokra-asunto.
Minut saat,
tunniksi-pariksi,
viikoksikin,
kunhan hinnasta sovitaan.

Saat asua
niin kauan
kuin vaimosi uskoo
bisnesmatkoihisi.

Olen orpokoti.
Tule kylään
älä ota sydäntäsi mukaan
hoidan kehosi
mutta tunnevammaisuuttasi
en voi poistaa.

En minä huora ole
Minä olen
Vuokra-asunto.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot