Sivistykseen syntynyt

Runoilija Näkymätönlapsi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2008
Viimeksi paikalla: 12.8.2017 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilotin kaksi hymykuoppaa odottamaan. Kysyt: Mitä ne odottaa? Vastaan: Sinua.
 

Minä synnyin sivistykseen,
tai niin minulle sanottiin.

Lääkäriksi.
Opettajaksi.
Lakimieheksi.
Poliitikoksi!

Minä kasvoin sivistyksessä,
tai niin äitini ainakin yritti.

Opetettiin
numerot,
aakkoset,
nuotit..

Minä opiskelen sivistystä
tai niin lukioita ainakin markkinoidaan.

Opiskelen
stoikiometriaa,
kehityspsykologiaa,
derivaatastakin puhuivat..

Minä tosiaan synnyin sivistykseen.
Tai niin ainakin puhutaan

Silti näen
katujuoppoja,
lapsia kerjäämässä,
verta baarin edessä,
juuri siinä,
kadulla,
perjantain jäljiltä.

Tätäkö ne kutsuvat sivistykseksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot