Häpeä, sinua kohtaan

Runoilija Feeble

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 31.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä saisinko näin sanoa, mutta häpeän sinua.
Haluan sinut pois elämästäni.
Mutta en uskalla sanoa sitä sinulle.

Syötän valheita, uskot ne.
Puhun paksaa, nielet sen.

Teet mitä vain, että olisin onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot