Pelon askeleet

Runoilija Feeble

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 31.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä minulla on?

En uskalla ottaa askeltakaan katsomatta taakseni.
.. Minua pelottaa,en tiedä mikä,enkä haluakkaan.

Pahuus, se ohjaa elämääni, missä on sydämeniääni?

Haluan vain jatkaa matkaa kasvot suoraan eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot