Tuttu ja turvallinen

Runoilija Bubble

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajanmyötä muistot tukahduttavat tuskan,
vaikka jokaisen on vaikea uskoa niin.
 

Rikottuja unelmia,
vain puoliksi ehjä elämä.

Särkyneitä kyyneleitä,
ainoastaan ehjät haavat.

Mihin katosi se tuttu,
turvallinen,
iloinen,
valoisa,
helppo elämä?

Tuttu ja turvallinen,
nykyään ihan erilainen.

Selite: 
niin, olis ihan kiva tietää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot