pieni heikompaa vastaan

Runoilija Bubble

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajanmyötä muistot tukahduttavat tuskan,
vaikka jokaisen on vaikea uskoa niin.
 

kukaan ei pysty käsittämään,
kuinka siihen pieneen tyttöön sattuikaan,
sattui yhtä paljon kuin minuunkin tänään,
eilen ja ensi vuonna myös.

ketään ei edes jaksa kiinnostaa,
miksi tyttö vain katsoo ja itkee vaan,
itkee yhtä paljon kuin minä huomenna,
viikon päästä ja hautajaisissakin.

toista tyttöä ei taida hetkauttaa,
kuinka se sitä heikompaa satutti sanoillaan,
teoillaan, petti ja oli niin kuin ennenkin,

nykyään vaan saan toivoa kaiken olevan,
kaiken menevän niinkuin eilenkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot