sadepäivän pettymykset

Runoilija Bubble

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajanmyötä muistot tukahduttavat tuskan,
vaikka jokaisen on vaikea uskoa niin.
 

kävelen sateessa,
pettyneenä

tunnustelen jalkojani,
varpaat kutittavat luitani,
"kevyt", se kuiskaa

en tahdo uskoa

pienempää kokoa,
suurempia tavotteita,
olen poissa

kun kerran sairastuu,
ei takaisin ole paluuta -

ainakaan tähän maailmaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot