Evoluutio

Runoilija vainoharhailija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se."
 

Ainoa ongelmani tällä hetkellä on
tulevaisuus
ja ehkä outo luomi olkapäässä

Peukaloni tuntuvat omituisilta
ehkä evoluutio alkaakin kulkea takaperin
ja meistä tulee vähitellen yksisoluisia

Ilmoitan olemassaoloni aivastukselle
ehkä minut huomattaisiin
vaikka en huomaisikaan muita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo. Pidän tosta "peukaloni tuntuvat omituisilta". Kummallisen suloista.

 

Käyttäjän kaikki runot