Turisti

Runoilija vainoharhailija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se."
 

Kuuntelen vittuuntuneena ystävieni juttuja
hauskoista tapahtumista
joissa en ollut

Luen matkaopasta turistirysistä
kuuntelen Spotifyn mainoksia
vituttaa koska haluaisin vain
pitää välivuoden
vaikka maailmassa on suurempiakin ongelmia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot