Marokko

Runoilija vainoharhailija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se."
 

Löysin takkini taskusta rahaa muista maista
toisista ulottuvuuksista
merkkejä maan kaltaisista planeetoista

Siwan kuitilla lensin Marokkoon
uneksin Aladdinista iltaisin
kuuntelen laulun sanoja väärin
ja laulan mukana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot