Epäilys

Runoilija Frea

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sometimes people run just to see if anyone cares enough to follow.
 

Onko todella olemassa toinen puolisko
Kaikille
Minullekin?

Joku joka ottaisi syliin
Pitelisi vain
Olisi hiljaa ja kuuntelisi
Kun olisimme yhdessä hiljaa

Joku joka haluaisi
Tuntea minut
Olla lähelläni
Rakastaa minua?

Sellaista sattuu vain elokuvissa
Olen huomannut sen
Ja kirjoissa
Ja lehdissä
Ja muiden ihmisten elämässä

Että olisi joku
Joka tulisi vastaan puolitiehen
Tai koko matkan
Jos en uskaltaisikaan

Joku joka katsoisi minuun
Eikä kääntäisi kasvojaan heti pois

Joku jota uskaltaisin koskettaa
Eikä käteni kavahtaisi heti pois

Onko jossain todella sellainen ihminen
Sellainen jonka uskaltaa päästää lähelleen
Jota uskaltaa lähestyä
Ilman että täytyy pelätä nöyryytystä

Joku joka ottaa kiinni kun putoan
Sellainen joka on tarvittaessa valmis nojaamaan juuri minuun

Ja jos sellainen ihminen onkin
Mistä hänet tunnistaa
Ja miten hänet saa luokseen?

Selite: 
Tämä nyt on tällainen... Eka runoni täällä.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä tosi paljon. itse olen miettinyt ihan samoja asioita jo jonkin aikaa, ja puit mietteitä niistä hienosti sanoiksi.
"Että olisi joku
Joka tulisi vastaan puolitiehen
Tai koko matkan
Jos en uskaltaisikaan"
tuosta kohdasta tykkäsin erityisesti. :)
oikein hyvä avaus. :)

Sellainen ihminen, Hän, on olemassa ja odottaa sinua tuolla jossain. :) Unelmien muuttuminen todeksi antaa vain joskus odottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Frea Unelmia 3.4.2010 2 Runo
Frea Haluaisin 29.12.2009 2 Runo
Frea Sinä 29.12.2009 1 Runo
Frea Epäilys 29.12.2009 2 Runo