Sinä

Runoilija Frea

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sometimes people run just to see if anyone cares enough to follow.
 

Sinä
En tiedä nimeäsi
Enkä edes sitä, miltä näytät

Tiedän kyllä miltä haluaisin sinun näyttävän
Haluaisin sinun näyttävän juuri siltä kuin nyt
Juuri siinä tällä hetkellä

En tiedä, miltä äänesi kuulostaa
Mutta uskon sen olevan minulle rakas
Niin kuiskauksena kuin huutonakin
Ja kaikilla tavoin ääneen lausuttuna

Jos vain voisin, kutsuisin sinut tänne nyt
En vain tiedä, missä olet
En nimimerkkiäsi tai kotikaupunkiasi

Makaan yksin omalla sängylläni käpertyneenä niin pieneksi kuin mahdollista
Ja ajattelen sinua

Selite: 
Juuri tätä ihmistähän minä taidan rakastaa. Tai rakastaisin, jos voisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus on kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Frea Unelmia 3.4.2010 2 Runo
Frea Haluaisin 29.12.2009 2 Runo
Frea Sinä 29.12.2009 1 Runo
Frea Epäilys 29.12.2009 2 Runo