Tätä rakkauden määrää

Runoilija Pierced soul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 2:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun kasvaa, rakkaus muuttuu suuremmaksi." –Rasmus 7v.

Onneksi ollaan vasta nuoria.
 

Miten kauan jo erossa
olemme olleet
Vaikka siinä aivan vierellä
kuiskuttelet korvaan
"kuinka on hyvä olla tässä"

Hapuilen takaisin
vaan en kuitenkaan
Tätä rakkauden määrää
ei voi käsittää

Eihän ole mikroskooppia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot