En löytänyt sinua enää

Runoilija Lighthouse

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you"
 

Ja minä luulin jo
sinun olevan se oikea
Majakka, joka ohjaa minut valoon
Kuinka tyhmä onkaan ihminen
Ei valo löydä tätä yksinäistä vaeltajaa
se sammui minulta
syttyi jollekin toiselle
Minä ajoin karille
kun en löytänyt sinua enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikea..

 

Käyttäjän kaikki runot