neuloja ja nauloja

Runoilija juni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukavaa kun tulit riimittelyä harjoittelen ajankuluksi kirjoittelen :) hieman huumorilla höystettynäkin kiitos käynnistä ja mahdollisista mielipiteistä
 

teknoa
jumpsuttavaa sydäntä
päättymätöntä tarinaa
paikalleen jäänyt levysoittimen neula.
nuotio
sinkoilevia kipinöitä
narskuvia hampaita
vedestä nousee kasvi
se kiertyy kuusen oksalle
tunnustellen
voiko yöllä levähtää näkemättä
unta putoksesta
jossa ei pohjaa

kummallista
puun latvasta kuuluu naurua
saranan valitusta
ovi on auki taivaaseen
nainen itkee hän on kaksijakoinen
tänään on huonopäivä
pilvistä sataa vettä
mihin hävisi aurinko?
nielaisiko musta-aukko?
paljon kysymyksiä
google antaa vastauksen

puu tiputtaa neuloja
muuttuen
nauloiksi
upoten sammaleeseen
koko maa täynnä siilejä
pakotie suljettu
lopulta rautakanki iskeytyy voimalla puun varpaille
rautaa sataa kuin talvisodassa

kuuluu puuskutusta
huuto
joka saa verenkin karkaamaan kantapäihin
apina laskeutuu puusta
kädessä banaani joka on nokian uusin malli
kaikille kasviksien ystäville

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot