kaukana

Runoilija juni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukavaa kun tulit riimittelyä harjoittelen ajankuluksi kirjoittelen :) hieman huumorilla höystettynäkin kiitos käynnistä ja mahdollisista mielipiteistä
 

sua kaukaa rakastan
läheisyyttä odotan

tunnenko koskaan poskesi lämpöä
kaipaatko termostaatin säätöä

saanko silmistäsi ajatuksia lukea
saanko sanat päällesi pukea

sydän tekee rankkaa työtä
ilman rakkauden palkkaa
päivätkin on pelkkää yötä

tulisit jo aamulla
jäisi aikaa enemmän jutella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot