Joskus
tuntuu
että aika loppuu kesken,
ettei saa henkeä
Kun on jo
pohjalla,
mutta jatkaa
vajoamista
Kun haluaa
hengittää
syvempään,
mutta happi loppuu
Tai kun maailmasta
tulee liian
hiljainen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus tuntuu kyllä tuolta. Hyvä runo.
Voi vitsit. tää kuvasti mun tämän päivän tunnetta oikein kunnolla. joskus ahdistaa tosissaan..
Rankka tunnelmainen ja hyvä runo.
Vahvaa tunnetta.