Tunnustuksia/Keskustelu osa 1

Runoilija Dorian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa kuulisit
ajatukseni

"Tiedätkö mitä
haluat?"

Kaikki olisi niin paljon
helpompaa

"Mitä minun pitäisi
haluta?"

Selkeämpää

"Minua."

En jaksa enää
valehdella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan herkkää.

Hieno.
Vei sanat suustani ja ajatukset mielestäni,
palaan tämän äärelle uudestaan.
Haluaisin niin sanoa, mihin tässä niin ihastuin, mutta olen kerta kaikkiaan sanaton.
Kaikkeen.

kertakaikkisenhyväjataidokasruno, kakkosta etsimään oitis.

 

Käyttäjän kaikki runot