Nimetön

Runoilija Kumikameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me kai toivomme
että voisimme puhua
että voisimme ymmärtää

Tahdomme lämmitellä
kohmettuneita käsiämme.

Tahdomme oikoa turhankin paljon kuplivat
elämämme epätasaisuudet

Ja sitten me silkkitien päättyessä,
kysymme mikä tulee ikuisuuden jälkeen?
-Aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossa on kiva tunnelma :) ihana. ja hyvää synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot