rakkaus

Runoilija mmaarii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä tuut aina mun uniin, niihin todellisiin kuviin.
Ilman sua en elää vois, en kestäis jos lähtisit luotani pois.
Rakastan sua paljon niin, kuulut mun unelmiin.
Olen ikuisesti sinun, jos vain olet minun.
Sun suudelmat, tuo nää rakkauden tunnelmat.
Sanat : ''Rakastan sua'' paljon mulle merkitsee,
ne luo uuden tunnelman mun sydämmeen.

Selite: 
didiii
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot