mustasukkainen

Runoilija mmaarii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sut näen, kolahtaa päässäni tärähtäen.
Sun ihanat silmät, nenä ja suu, mut sit jotain tapahtuu.
Tuolt tulee se flirttaileva ämmä, tunteita tuskin on hällä.
Jokaiseen jätkään koittaa koskee,
sanoo: '' Pliis hei, voin ottaa sult poskee ''

Selite: 
perustuu tositapahtumiin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot