love

Runoilija mmaarii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tää rakkaus on mulle ikuista, harmi vaan ku en tiedä mitä mieltä oot musta.
Välil mä pelkään et pistät poikki, silloin mun elämäst katoais kaikki.
Sun täytyy tajuta sunkaa oon onnellisin, eli ilman sua kuolisin.
Sulle mun sydämmeni voisin antaa, kun itse sitä en enään jaksa kantaa.
Se rakkautta on täynnä, sä oot mulle ku huume, se myönnä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot