Kyyneleiden virta

Runoilija ArpaKuutio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuusi sivua, jokaisessa nimi. Kahdeksan kulmaa, jokaisessa tunne. Keskellä yksinkertainen minä; tunteiden ja nimien heiteltävänä...


ÄLKÄÄ JÄÄKÖ AINA UUSIMPIIN RUNOIHIN :) kiitos..
 

Varoitetusta vaarasta välittämättä,
tökit jäätä ylhäältäpäin.
Tiesit alhaalla odottavan syvyyden,
johon me molemmat uppoaisimme.

Minä ensimmäisenä, olihan taakkani painavampi.

Heitit viimeisenkin valttikortin esiin,
ja hyppäsit tasajalkaa
jo valmiiksi heikkoon kohtaan.

Taistelin kylmyyden tunkeutuessa sisääni.
Sinä viisaana otit sivuaskeleen
turvalliseen paikkaan.

Käänsit selän ja kävelit pois.

Ja niin virta vei minut mukaansa.
Kyyneleiden virta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raskas teksti, koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot