Kauan yksin

Runoilija ArpaKuutio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuusi sivua, jokaisessa nimi. Kahdeksan kulmaa, jokaisessa tunne. Keskellä yksinkertainen minä; tunteiden ja nimien heiteltävänä...


ÄLKÄÄ JÄÄKÖ AINA UUSIMPIIN RUNOIHIN :) kiitos..
 

Tämä ei ole enää tuskaa,
tämä on helvetti taivaassa.

Kosketuksesi saa nousemaan pilviin,
halauksesi uskomaan elämään
ja sanasi luottamaan itseeni.

Poissaolosi raastavat kuitenkin hengiltä.
Jätät yksin ikuisuudelta tuntuvaksi ajaksi,
ja sen jälkeen olet kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Väärät, hyväksymättömät tunteet ajavat mieleni
konkurssin partaalle.
Romahdus tekee taas tuloaan,
vaikka lupasit sen olevan menneisyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Helvetin ja taivaan välinen raja on kuin veteen piirretty viiva. Upeasti kuvaat sitä rajaa.

 

Käyttäjän kaikki runot