Lintu

Runoilija Nairje

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Hän on piirtänyt viestin karttaan,

siinä lukee "vie minut turvaan!"


- Kaija Koo: Tinakenkätyttö
 

Voi,
rakas pieni lintuni,
osaisinpa auttaa

sinua levittämään siipesi,
lentämään taivaankannen
valkealla matolla,
laulamaan illasta aamuun
satakielen helisevin
sävelin,
ilman huolen häivää huomisesta.

Voi,
rakas ja ihana kyyhkyni,
aika kyllä auttaa

sinua nousemaan ilmavirroille,
kaartamaan auringonlaskun
kultaisilla varjoilla,
visertämään aamusta iltaan
lailla kauniin
sävelen
ja hetken hiljaisen kaipauksen.

Kai uskot sen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, ihania kuvauksia! :)

Rakkaitaan tahtoo aina tukea, kaunis on runosi

Todellakin uskon.... Kaunista kerrontaa...
Aika tekee meistä vahvempia....

Oi miten lohdullista! Runo kietoo pumpulisyliinsä, luottamaan siihen, että kaikki kääntyy vielä parhain päin. Ihana!

Kiitos!:)

Kaunista toiveikkuutta. Tämä ei ole minulle kirjoitettu, mutta olisi voinut olla. Kiitos.

Hellää ja rakentavaa voiman toivo

 

Käyttäjän kaikki runot