when simple things..

Runoilija koralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
muistan kuinka

kaarnaveneet

laskettiin vesille

värikkäine purjeineen



lipuivat hiljaa

kesäillan hämärässä

vettä myötäillen



muistan myös

ne joenpenkalle

nauramaan

kerääntyneet lapset



ne äidit ja isät

jotka taka-alalla

pitivät toisiaan

käsistä kiinni



nyt varmaan ajattelee

sekä lapsi

että aikuinen



miksi enää

ei ole niin
Selite: 
..became too complicated.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot