enough

Runoilija koralli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olet ylittänyt

elämäni rajat

liian monesti

mutta enhän

minä sinua

koskaan kieltänyt

sillä se rakkaus

oli meille

ekstaasiakin

koukuttavampi

Selite: 
paskaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot