Sanat

Runoilija Mortianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän perinteisistä runoista, mutta olen alkanut kirjoittaa myös modernimpia runoja ja lyriikoita.
 

Auon suutani kuin sintti laiturilla
Asiani on jo melkein huulilla
Vaan suusta ei kuulu pihausta
Kun yritän sinulle sanoa

Miksi et osaa ajatuksiani lukea
Kun yritän niitä sanoiksi pukea
Liian suuria kai ovat sanat
Kun kurkkuun jäädä jumittavat

Vai pitäisikö sittenkin vaieta?
Voisinhan vaikka haavoittua
Liikaako mietin juttua samaa
Vai pohditko sinäkin asiaa salaa?

On puhuminen liian vaikeaa
Kun en sanaa kuulumaan ääneen saa
Sanat nuo siis kirjoitan:
Rakas, sua rakastan.

Selite: 
Semmonen loru. ^^ Näin jälkeenpäin kun lukee, niin voi hellanlettas, miten lälly, mutta kaikki on niin vaaleanpunaista, kun on rakastunut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot